De service van Taxi Alkmaar (072) van en naar Schiphol

Komt u aan op Schiphol en wilt u comfortabel verder reizen? Of wilt u zeker zijn van een tijdige aankomst op onze nationale luchthaven? Taxi Alkmaar (072) brengt en haalt u naar en van Schiphol. Stap voor de deur in of uit een van onze comfortabele taxi’s. We beschikken over reguliere taxi’s en een taxibus en kunnen dus ook grotere gezelschappen vervoeren. Laat uw bagage door onze chauffeur in de kofferbak zetten en geniet van een ontspannen rit. Wij staan 24/7 voor u klaar.

Waarom taxi Alkmaar (072)?

  • we staan 24/7 voor u klaar en zijn ongekend stipt
  • onze taxi’s en taxibus zijn uitstekend onderhouden en comfortabel
  • we brengen u veilig van en naar Schiphol
  • we werken alleen met professionele chauffeurs

Tarieven taxi Schiphol
Natuurlijk kunt u ook met eigen vervoer naar Schiphol reizen of de keuze maken voor het openbaar vervoer. Waarom wij denken dat u voor een taxi naar Schiphol moet kiezen? U hoeft niet met koffers te slepen, maakt geen parkeerkosten en bent zeker van een snelle comfortabele rit. Reizen met de taxi is bovendien prima betaalbaar. De maximumtarieven voor taxivervoer zijn wettelijk vastgelegd. Het spreekt voor zich dat wij ons aan deze regels houden. Sterker nog, we zijn de voordeligste aanbieder van taxidiensten van en naar Schiphol. Taxi 072 betekent: comfortabel reizen tegen de beste tarieven.

Reken op ons
U kunt elk moment van de dag op ons rekenen. ’s Morgens vroeg én ’s avonds laat, Taxi 072 staat voor u klaar om u van of naar Schiphol te brengen. 24 uur per dag, zeven dagen per week. Fijn wanneer u vermoeid van uw vlucht op Schiphol aankomt en snel naar uw verblijf wilt reizen. En een zekerheid wanneer u tijdig op Schiphol wilt aankomen. Een goed begin van uw vliegreis!

reserveer een taxi