De service van Taxi 072 in Egmond

Op zoek naar een taxibedrijf in de regio Egmond? Boek dan uw taxi bij Taxi 072. We brengen kleine én grote groepen naar deze populaire Noord-Hollandse badplaats. Voor een dagje aan het strand, voor een wandeling in het prachtige duingebied of voor een paar uurtjes cultuur snuiven en de geschiedenis leren kennen. Onze chauffeurs zorgen voor een optimaal comfortabele rit naar Egmond in een van onze taxi’s. Is het tijd om weer te vertrekken? Wij staan in een mum van tijd voor uw neus.

Taxi van en naar Egmond
Egmond is meer dan het strand alleen. In het dorp staat de abdij en men vindt er diverse winkeltjes en fijne terrassen. Egmond ligt bovendien vlakbij de kaasstad Alkmaar, met de taxi bent u er zo! Landt u op Schiphol en wilt u direct met de taxi naar Egmond? Of komt u aan op het station in Alkmaar en wilt u snel met de taxi naar uw hotel? Laat uw aankomsttijd weten, wij zorgen dat een van onze chauffeurs op het aangegeven tijdstip voor u klaarstaat.

Natuurlijk zijn we er ook wanneer u per taxi Egmond en omgeving wilt verkennen of juist naar de luchthaven of een andere plaats in Nederland gebracht wilt worden.

Waarom taxi 072?

  • we staan 24/7 voor u klaar en zijn ongekend stipt
  • onze taxi’s en taxibus zijn veilig en comfortabel
  • we brengen u naar elke gewenste bestemming in en rond Egmond
  • we werken alleen met professionele chauffeurs

Wij staan 24/7 voor u klaar om u van of naar Egmond te brengen. Goed om te weten! Zeker wanneer u een avondje wilt doorzakken of op een zogeheten onchristelijk tijdstip op pad moet. Wij zorgen voor een comfortabele taxirit!

Tarieven taxi Egmond
De maximumtarieven voor taxivervoer zijn wettelijk vastgelegd. Het spreekt voor zich dat wij ons aan deze regels houden. Sterker nog, we zijn de voordeligste aanbieder van taxidiensten van en naar Egmond en omgeving. Taxi 072 betekent: comfortabel reizen tegen de beste tarieven.

Reserveer direct