De service van Taxi 072 in Schoorl

Bent u op zoek naar een taxi in Schoorl? Met Taxi 072 bent u zeker van een perfecte service: onze aanrijtijden zijn kort, onze taxi’s zijn uiterst comfortabel en onze taxichauffeurs kennen Schoorl en de regio op hun duimpje. Reizen met Taxi 072 is puur gemak. En goed betaalbaar bovendien.

Taxi van en naar Schoorl
Gaat u op vakantie naar Schoorl of heeft u er een zakelijke bijeenkomst? Wat de reden van uw verblijf ook is, wij zorgen dat u uitgerust op de plaats van bestemming aankomt. Landt u op Schiphol en wilt u direct met de taxi naar Schoorl? Laat uw aankomsttijd weten, wij zorgen dat een van onze chauffeurs op het aangegeven tijdstip voor u klaarstaat. Natuurlijk zijn we er ook voor u als u per taxi Alkmaar wilt verkennen of juist naar de luchthaven of een andere plaats in Nederland gebracht wilt worden.

Wist u dat… Schoorl de hoogste en breedste duinen van het land heeft? Het vijftig meter hoge klimduim is alom bekend en wordt door tienduizenden mensen per jaar beklommen. Dit duin is een bezoek meer dan waard. Wij brengen u graag!

Waarom taxi 072?

  • we staan 24/7 voor u klaar en zijn ongekend stipt
  • onze taxi’s en taxibus zijn veilig en comfortabel
  • we brengen u naar elke gewenste bestemming in en rond Schoorl
  • we werken alleen met professionele chauffeurs

U kunt elk moment van de dag op ons rekenen. ’s Morgens vroeg, ’s avonds laat, Taxi 072 staat voor u klaar om u van of naar Schoorl te brengen. 24 uur per dag, zeven dagen per week. Fijn wanneer u vermoeid van uw vlucht op Schiphol aankomt en snel naar uw verblijf wilt reizen. Ook fijn wanneer u een avondje heeft doorgezakt in een van de horecagelegenheden van het Noord-Hollandse dorp en u snel uw bed wilt op zoeken.

Tarieven taxi Schoorl
De maximumtarieven voor taxivervoer zijn wettelijk vastgelegd. Het spreekt voor zich dat wij ons aan deze regels houden. Sterker nog, we zijn de voordeligste aanbieder van taxidiensten van en naar Schoorl. Taxi 072 betekent: comfortabel reizen tegen de beste tarieven.

reserveer een taxi