De service van Taxi Bergen , Taxi Alkmaar / 072

Op zoek naar een taxibedrijf in de regio Bergen? Boek dan uw taxi bij Taxi 072. We brengen u voor een scherp tarief in een van onze nieuwe taxi’s -of wanneer u met een groter gezelschap bent met onze taxibus- van of naar het pittoreske Bergen. Het spreekt voor zich dat onze taxichauffeurs Bergen en omgeving als hun eigen broekzak kennen. U bent snel en veilig op de plaats van bestemming.

Taxi van en naar Alkmaar
Bergen is meer dan een schildersdorp. Het dorp heeft een prachtige nostalgische kern, ligt aan het Noordzeestrand, heeft fantastische terrassen en ligt nabij kaasstad Alkmaar. Landt u op Schiphol en wilt u direct met de taxi naar Bergen? Of komt u aan op het station in Alkmaar en wilt u snel met de taxi naar uw hotel? Laat uw aankomsttijd weten, wij zorgen dat een van onze chauffeurs op het aangegeven tijdstip voor u klaarstaat.

Natuurlijk zijn we er ook wanneer u per taxi Bergen en omgeving wilt verkennen of juist naar de luchthaven of een andere plaats in Nederland gebracht wilt worden.

Waarom taxi 072?

  • we staan 24/7 voor u klaar en zijn ongekend stipt
  • onze taxi’s en taxibus zijn veilig en comfortabel
  • we brengen u naar elke gewenste bestemming in en rond Bergen
  • we werken alleen met professionele chauffeurs

Of het nu ’s morgens vroeg, rond lunchtijd of midden in de nacht is, Taxi 072 staat voor u klaar om u van of naar Bergen te brengen. 24 uur per dag, zeven dagen per week. Fijn wanneer uw vlucht midden in de nacht staat gepland en een opluchting wanneer u na een avondje doorzakken snel uw bed wilt opzoeken.

Tarieven taxi Bergen
De maximumtarieven voor taxivervoer zijn wettelijk vastgelegd. Het spreekt voor zich dat wij ons aan deze regels houden. Sterker nog, we zijn de voordeligste aanbieder van taxidiensten van en naar Bergen en omgeving. Taxi 072 betekent: comfortabel reizen tegen de beste tarieven.

reserveer een taxi voor bergen
Wilt u een taxi reserveren of heeft u vragen over onze diensten?

Neem contact met ons op of bel naar 06 46224277 of 072 211 0101