De service van Taxi Alkmaar / 072 in Alkmaar

Op zoek naar een taxibedrijf in de regio Alkmaar? Met Taxi 072 bent u zeker van een perfecte service: onze aanrijtijden zijn kort, onze taxi’s zijn uiterst comfortabel en onze taxichauffeurs kennen regio Alkmaar op hun duimpje. Reizen met Taxi 072 is puur gemak.

Taxi van en naar Alkmaar
Alkmaar is meer dan de Kaasmarkt. De stad telt zo’n 1.100 monumenten, diverse culturele mogelijkheden, een prachtige binnenstad met uiteenlopende horecagelegenheden, groene stadsparken en nog veel meer. Landt u op Schiphol en wilt u direct met de taxi naar Alkmaar? Of komt u aan op het station in Alkmaar en wilt u snel met de taxi naar uw hotel? Laat uw aankomsttijd weten, wij zorgen dat een van onze chauffeurs op het aangegeven tijdstip voor u klaarstaat.

Natuurlijk zijn we er ook als u per taxi Alkmaar wilt verkennen of juist naar de luchthaven of een andere plaats in Nederland gebracht wilt worden.

Waarom taxi Alkmaar / 072?

  • we staan 24/7 voor u klaar en zijn ongekend stipt
  • onze taxi’s en taxibus zijn veilig en comfortabel
  • we brengen u naar elke gewenste bestemming in en rond Alkmaar
  • we werken alleen met professionele chauffeurs

Of het nu ’s morgens vroeg, rond lunchtijd of midden in de nacht is, Taxi 072 staat voor u klaar om u van of naar Alkmaar te brengen. 24 uur per dag, zeven dagen per week. Fijn wanneer uw vlucht voor dag en dauw vertrekt en een lifesaver wanneer u na een avond stappen niet kunt wachten om uw bed in te duiken.

Tarieven taxi Alkmaar
De maximumtarieven voor taxivervoer zijn wettelijk vastgelegd. Het spreekt voor zich dat wij ons aan deze regels houden. Sterker nog, we zijn de voordeligste aanbieder van taxidiensten van en naar Alkmaar. Taxi 072 betekent: comfortabel reizen tegen de beste tarieven.

reserveer een taxi