De service van Taxi 072 in Heiloo

’s Morgens vroeg, ’s avonds laat of midden in de nacht. Wij staan voor u klaar. Bent u op zoek naar een taxi in Heiloo? Dat zit u goed! Onze chauffeurs zijn stipt, gastvrij, betrouwbaar en kennen omgeving Heiloo als hun broekzak. We vervoeren met onze moderne taxi’s en taxibus zowel kleine als grote groepen in een ontspannen sfeer naar Heiloo. En ook wanneer het tijd is om te vertrekken staan we voor u klaar. 

Taxi van en naar Heiloo
Het naast Alkmaar geleden dorp Heiloo is prima met de taxi te bezoeken. Vanaf station Alkmaar rijden we u in tien minuten naar dit historische dorpje. Voor een zakelijke meeting bijvoorbeeld of voor een familiebezoek. Wat de reden van uw bezoek ook is, met onze taxi’s rijdt u snel en comfortabel naar Heiloo. Natuurlijk zijn we er ook wanneer u per taxi Heiloo en omgeving wilt verkennen -een bezoek aan de kust en kaasstad Alkmaar is zeer aan te raden- of naar het vliegveld of een andere plaats gebracht wilt worden.

Waarom taxi 072?

  • we staan 24/7 voor u klaar en zijn ongekend stipt
  • onze taxi’s en taxibus zijn veilig en comfortabel
  • we brengen u naar elke gewenste bestemming in en rond Heiloo
  • we werken alleen met professionele chauffeurs

Goed om te weten: wij staan 24/7 voor u klaar om u met de taxi van of naar Heiloo te brengen. Ook wanneer u een ingelaste meeting heeft of om een andere reden in Heiloo moet zijn. Wij zorgen ervoor dat u op tijd komt!

Tarieven taxi Heiloo
De maximumtarieven voor taxivervoer zijn wettelijk vastgelegd. Het spreekt voor zich dat wij ons aan deze regels houden. Sterker nog, we zijn de voordeligste aanbieder van taxidiensten van en naar Heiloo en omgeving. Taxi 072 betekent: comfortabel reizen tegen de beste tarieven.

 

reserveer een taxi